Musik på Bostedet Solsiden

Musik er for sjælen, hvad gymnastik er for kroppen citat af Platon (år 428 til 348 f.Kr.)

Som citatet viser, er musik med til at styrke den mentale sundhed. Derfor inddrager vi musik og musisk udfoldelse på mange måder. Det er med til at gøre bostedet Solsiden ”levende”, fordi det skaber en god stemning og styrker fællesskabet. 

Mange borgere bliver mere aktive og glade af musisk udfoldelse, bl.a. fordi musikken er en del af de flestes livshistorie og bringer gode minder frem. 

Du kan opleve musik og sang Bostedet Solsiden, da vi ofte sidder og synger sammen.

Du kan også deltage når vi får besøg af en dygtig harmonikaspiller. Det sætter altid gang i fællesskabet, med dans, sang og store smil. 

Nogle gange spiller en af borgerne musik for de andre i fællesstuen. Alle kan komme med ønsker; nogle vil gerne høre danse musik, nogle er mere til danske sange og andre igen foretrækker salmer eller klassisk. Det er et stort hit og tiltrækker mange.

Til tider kan medarbejderne også finde sangbogen frem, så kan alle der har lyst, være med til fællessang eller blot vælge at lytte med. 

På bostedet Solsiden kan borgerne altid komme med gode forslag til musisk udfoldelse. Medarbejderne har desuden fokus på at inddrage musik, når de planlægger aktiviteter eller særlige begivenheder.