Teglhaven

Her kan du læse om, hvordan det er at bo i Teglhaven.

Kort om Teglhaven

Teglhaven er en af Bostedet Solsidens 4 afdelinger.

Lejlighederne er forbundet med Teglhavens fællesarealer, som er rigtig hyggelige. 

For os er det afgørende at have fokus på trivsel. Vi har også et stort fokus på at skabe ro, rummelighed og nærvær både for den enkelte, men også i det sociale fællesskab med andre borgere.

Medarbejderne er kontinuerligt i tæt samvær/samarbejde med borgeren for at medvirke til et trygt og godt miljø.

Boligerne har udgang til egen have, og lejligheden rummer en dejlig lys stue med et mindre køkken samt et stort badeværelse. Der er mulighed for at vaske og tørre tøj i vores vaskerum.

Solsiden ligger tæt på tog/bus forbindelser og har ikke langt til indkøbsmuligheder.

Det er vigtigt for os, at vores arbejde er baseret på den bedst mulige kvalitet. Det søger vi gennem brug af nationalt anerkendte metoder, systematik i vores arbejde samt en høj grad af dialog og inddragelse af borgerens eget perspektiv.

I Teglhaven er medarbejdergruppen specialiseret i Personcentret Omsorg (PO) som metode til borgere med demens. Vi arbejder målrettet på at opretholde den enkelte borgers integritet og identitet i forhold til den enkeltes udfordringer.

Der er et dagligt fokus på  at skabe gode og trygge relationer mellem medarbejdere og borgere, så den enkelte borger er tryg ved at søge støtte hos medarbejderne i de perioder, hvor sygdomssymptomerne er dominerende og livet er ekstra udfordrende.

I Teglhaven er der ansat en kok, der er ekspert i at lave mad til borgere med særlige behov, og borgerne nyder at kunne følge med og dufte madlavningen i det daglige.

For os handler det daglige arbejde om øget mestring og højere livskvalitet.