Teglgården

Her kan du læse om, hvordan det er at bo på Teglgården.

Kort om Teglgården

Teglgården er en af Bostedet Solsidens 4 afdelinger. Her bor du i egen bolig/lejlighed med døgndækning.

Hver bolig har udgang til egen have, og lejligheden rummer en dejlig lys stue med et mindre køkken, et hyggeligt soveværelse samt et stort badeværelse. I lejligheden er der mulighed for installering af vaskemaskine og tørretumbler, men det er også muligt at anvende Teglgårdens vaskerum. Alle boliger kan tilsluttes fællesantenne og herigennem opkobling til internettet. Fra lejlighederne er der adgang til Teglgårdens skønne fællesarealer med opholdsstue, dejlige udendørsarealer og fælles køkken.

Om sommeren bruger vi vores udearealer til hygge og grill, og der er et fælles drivhus, hvor der høstes tomater, agurker og squash. 

Vi holder beboermøder én gang månedligt, hvor det er muligt at komme med forslag og ønsker til dagligdagen i Teglgården samt komme med forslag til ture og fælles oplevelser.  

I Teglgården danner vi rammen for fællestræning to gange ugentligt i Solsidens fitnesslokaler på Odinsvej.

Du har mulighed for at deltage i fælles sommerferie til Skallerup Klit, hvor der hvert år lejes sommerhuse til dem, der har lyst til at deltage. 

Solsiden ligger tæt på tog/bus forbindelser og har ikke langt til indkøbsmuligheder i fx Sindal og Hjørring.

I Teglgården er medarbejdergruppen specialiseret i almene psykiatriske lidelser. Det er vigtigt for os, at vores arbejde er baseret på den bedst mulige kvalitet. Det søger vi gennem brug af nationalt anerkendte metoder, systematik i vores arbejde samt en høj grad af dialog og inddragelse af borgerens eget perspektiv. 

Vi arbejder målrettet for at skabe gode og trygge relationer mellem medarbejdere og borgere, så den enkelte borger er tryg ved at søge råd og støtte hos medarbejderne i de perioder, hvor sygdomssymptomerne er dominerende og livet er ekstra udfordrende. 

Vi mener, at det er afgørende for tilliden i samarbejdet, at vi arbejder hen imod realistiske mål sammen med dig. Dine mål tager udgangspunkt i det samarbejde, der er mellem dig og din hjemkommune.

Derved skaber vi også de bedste forudsætninger for, at man får mulighed for at mestre sin egen tilværelse. 

For os handler det daglige arbejde om øget mestring og god livskvalitet.